Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Departament d’Educació aposta per la fórmula de l’institut escola a Sant Quirze

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, han visitat les obres d’ampliació del Purificació Salas i Xandri


El Departament d’Educació aposta per la fórmula de l’institut escola a Sant Quirze

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, junt amb el director dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Jesús Viñas, i altres autoritats locals, s’han reunit avui al despatx d’Alcaldia per començar a treballar en la planificació educativa del municipi dels propers anys.

En aquest sentit, el conseller ha manifestat que el Departament d’Educació aposta per la fórmula de l’institut escola per atendre les necessitats d’escolarització d’ESO a Sant Quirze, i s’ha mostrat confiat que, a finals d’any, es pugui disposar d’una planificació del mapa educatiu.

L’alcaldessa Elisabeth Oliveras, per la seva part, ha expressat la satisfacció pel compromís del Departament, ja que segons ha dit “és una necessitat urgent disposar d’aquesta planificació, i conèixer quin és el futur de les nostres escoles durant els pròxims 6 o 7 anys”. Oliveras ha remarcat que aquesta tasca caldrà fer-la amb la participació de tota la comunitat educativa.
 
Visita a les obres del Purificació Salas
Després de la trobada a l’Alcaldia, les autoritats han visitat les obres d’ampliació de l’Escola Purificació Salas i Xandri, que inclouen la construcció d’un nou edifici d’Educació Infantil. Aquest nou equipament acollirà les noves aules de P3, P4 i P5, amb els seus respectius serveis com ara l’aula de psicomotricitat, entre altres. La comitiva també ha visitat les obres de reforma interior del menjador i de la cuina, que dona servei tant a l’escola com a l’Institut Salas i Xandri. Aquesta actuació de millora també preveu la reforma de la biblioteca i de les aules de la planta baixa de l’edifici.
La visita ha comptat amb les explicacions del director de l’obra i de l’equip tècnic, que han fet esment del bon ritme de les obres.