Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avís de tractament fitosanitari

Tot i que el producte que s’aplica és innocu, es recomana al veïnat tancar les finestres mentre duri el tractament


Avís de tractament fitosanitari

El servei municipal de Manteniment de l’Espai Públic durà a terme un tractament fitosanitari d’arbrat a diferents punts del municipi, durant els pròxims dies.

L’actuació comença divendres 2 d’agost, a partir de les 9 hores, amb l’aplicació del tractament a la surera del CEIP Onze de Setembre, a les alzines de la plaça Badabadoc, als til·lers de Vall Suau i Sant Quirze Jardí, i als tarongers del carrer de Pintor Vila Puig, avinguda de Pau Casals i carrers Moreneta i Barcelona. 

L'empresa encarregada de l’aplicació fitosanitària és Agricaldes, i el tractament previst és innocu per a la salut. Es tracta de sabó potàssic amb inhibidor de creixement, en el cas dels til·lers i tarongers per controlar les plagues de caparretes i pugó.
 
L’actuació de tractament fitosanitari continuarà dilluns 5 d’agost, als pins de la ronda Santa Julita que fan de pantalla sònica a l’autopista C-58. En aquest cas, l’empresa és Centroplag i el component és un insecticida i fungicida.
 
El veïnat de l’entorn, que ja ha estat prèviament avisat, cal que tingui en compte algunes mesures preventives, com ara tancar portes i finestres i no romandre a la zona del tractament quan aquest s’estigui aplicant.