Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra la primera assemblea oberta ciutadana al barri de Les Fonts

El govern ha aprofitat per anunciar que des del primer cap de setmana d’agost la piscina municipal del barri disposa de vigilància nocturna


Se celebra la primera assemblea oberta ciutadana al barri de Les Fonts
Aquest dimarts 6 d’agost ha tingut lloc la primera assemblea oberta al veïnat d’aquest mandat 2019 – 2023. La trobada s'ha celebrat a la Torre Julià, al barri de Les Fonts. El consistori ha volgut donar explicacions, entre altres temes, sobre les ocupacions conflictives que s’han produït al barri, i per aquest motiu s’ha comptat amb la presència de la policia municipal de Sant Quirze del Vallès i de Terrassa, així com del representant de la Unitat de mediació de la zona de Sabadell dels Mossos d’Esquadra.
 
Així mateix, a la reunió s’ha volgut escoltar les propostes i suggerències del veïnat respecte a temes com la pista poliesportiva, els sentits de circulació, la possible transformació de carrers per fer-los més accessibles o la necessitat de treballar colze a colze amb l’Ajuntament de Terrassa. En aquest darrer punt, s’ha demanat per part del veïnat la mancomunació de serveis entre ambdós municipis.
 
L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha volgut fer èmfasi en què “hem volgut començar pel barri de Les Fonts perquè som conscients que hi ha un conjunt de demandes ciutadanes a les quals se’ls hi ha de donar resposta des l’administració a nivell local, comarcal i territorial” especialment ha ressaltat la possibilitat de recuperar les patrulles mixtes entre mossos d’esquadra i policial local.
 
L’Alcaldessa ha aprofitat la trobada per anunciar que “des del passat cap de setmana la piscina municipal de Les Fonts disposa d’un servei de vigilància per fer front als darrers actes de vandalisme que ha patit aquesta infraestructura imprescindible els mesos d’estiu”.
 
Entre altres compromisos, l’Ajuntament ha expressat la voluntat de mantenir dues trobades a nivell polític, d’una banda amb el batlle de Terrassa, Jordi Ballart, i d’altra banda, i de forma urgent, amb la conselleria d’Interior i la Direcció General de Policia de Catalunya “perquè se’ns acumula la feina amb la conselleria”, ha afegit l’Alcaldessa. L’inspector de la Policia municipal ha manifestat també que s’estudiarà una major presència policial. Així mateix, l’Ajuntament garanteix la presència d’un educador  social al barri per ajudar en les tasques del dia a dia per afrontar les inquietuds del veïnat, i tenir una presència específica al barri pel desenvolupament de polítiques socials.