Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tota la Festa Major de Sant Quirze del Vallès a un clic

Des d’avui podeu consultar totes les activitats de la Festa Major 2019 a http://festamajor.santquirzevalles.cat


Tota la Festa Major de Sant Quirze del Vallès a un clic

Ja podeu consultar totes les activitats de la Festa Major 2019 de Sant Quirze del Vallès al blog creat específicament per a l'esdeveniment més important de l'any. Al web http://festamajor.santquirzevalles.cat trobareu el programa complet, que també es pot descarregar en format pdf . Al blog es poden consultar les activitats per jornades, o fer una cerca d’aquelles que us interessin. També s'hi especifiquen les afectacions al trànsit, així com les notícies relacionades amb la Festa i tota l’actualitat i informació sobre com seguir-la i com participar-hi. També trobareu informació sobre la campanya en contra del sexisme i la LGTBIfòbia que es durà terme durant la Festa Major.

Segueix la festa a les xarxes
Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta (escriviu-lo com vulgueu: #sqvdefesta, #SQVDeFeSTa…), que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l’esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials municipals:
 
•    Twitter: @ajsantquirze
•    Facebook: www.facebook.com/santquirzevalles
•    Instagram: @ajsantquirze
 
A més, podreu visitar els àlbums de fotos amb les activitats destacades de cada dia a Flickr i els vídeos resum al canal YouTube.

Programa de mà
A finals d'aquesta setmana arribarà a les llars santquirzenques el programa de mà que l'Ajuntament ha editat per donar a conèixer tota l'oferta d'activitats que es durà a terme per Festa Major. A més a més, aquests propers dies us anirem explicant la programació tant al web municipal com a les xarxes.