Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions a les activitats esportives de Festa Major

Des d'avui i fins al 29 d'agost us podeu apuntar als tornejos de la matinal esportiva de dissabte 31 d'agost i a la cursa popular de diumenge 1 de setembre


Obertes les inscripcions a les activitats esportives de Festa Major

Avui dilluns comença el termini d'inscripcions per participar a les diferents activitats esportives de Festa Major i restarà obert fins al proper 29 d'agost. Dissabte 31 d'agost, de 10 a 14 hores, el parc de les Morisques acollirà la tradicional matinal esportiva. De totes les activitats que s'hi duran a terme, es necessita inscripció per als tornejos de Bàsquet 3x3, Futbol 3x3, Voleibol 4x4, Handbol 4x4 i Tennis Taula. Podeu accedir al formulari d'iscripció i consultar tota la informació sobre els tornejos al següent enllaç.

Per altra banda, diumenge 1 de setembre al matí tindrà lloc la Cursa Popular de Festa Major. Recordem que la cursa esdevé una de les propostes esportives més participatives de la festa. L’avinguda de Pau Casals acollirà la sortida i l’arribada de l’esdeveniment. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la cursa, de 8 a 9h en el punt de sortida. Abans, però, podeu fer-ho en línia, en aquest enllaç, també des d’avui i fins al proper 29  d’agost. La inscripció a aquesta activitat és gratuïta, tot i que enguany la cursa tornarà a tenir un caire solidari. Per aquest motiu es demana a les persones que participin a la cursa que portin llet o oli a l'hora de recollir el seu dorsal. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i de Les Fonts.

Recordeu que trobareu més informació i detalls sobre la programació de Festa Major a http://festamajor.santquirzevalles.cat.