Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pot Petit i Beatles for Kids són les propostes destacades de Festa Major per al públic familiar

Tampoc faltaran enguany la festa de l’escuma i la Holi Party entre moltes altres activitats


El Pot Petit i Beatles for Kids són les propostes destacades de Festa Major per al públic familiar

La Festa Major 2019 de Sant Quirze del Vallès comptarà amb diverses propostes adreçades al públic familiar. La primera tindrà lloc divendres 30 d’agost a la plaça d’Anselm Clavé. Es tracta de Beatles for Kids, un concert de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes de tribut als Beatles, que ens oferirà un viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu. Un concert on tota la família podrà compartir els clàssics del quartet de Liverpool. Mares, pares i mainada cantaran, ballaran i gaudiran plegades.

Dissabte 31 d’agost al matí, la mateixa plaça d’Anselm Clavé acollirà l’espectacle Bassal Rock, una proposta creada especialment  per combatre la calor de la manera més original i divertida. Aquest espectacle uneix l'animació musical en directe amb un seguit de recursos aquàtics dissenyats expressament per tal que cada gota d’aigua reparteixi un mar de felicitat entre els i les assistents. L'actuació finalitzarà amb la Festa de l'Escuma. Abans però, Rialles Sant Quirze organitza a la Sala Josep Brossa de la Patronal la representació de Pauuuuuu, una proposta de la companyia de titelles Binixiflat adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys que convida a la reflexió sobre la resolució de conflictes d’una manera lúdica i divertida.

6a edició del Petit Embassa't
Enguany torna per Festa Major el Festival de música familiar Petit Embassa’t al parc de les Morisques. Tindrà lloc el diumenge 1 de setembre, d’11 a 14 hores. La sisena edició de la iniciativa comptarà amb una festa d’aigua, un espai lactància a càrrec de Moviment Nat, un taller de jocs de fusta i musicals a càrrec de Jugaia i els i les assistents podran participar en un macro collage musical a base de pintura i materials reciclats. Pel que fa a les actuacions, enguany comptarem amb la pianista sabadellenca Lu Rois i amb El Pot Petit, un dels grups més populars del moment que ens oferirà un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert gaudirem de cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”.

Ja a la tarda, al mateix parc de les Morisques tindrà lloc la Festa Holi. Enguany comptarem amb la sessió de DJ Enka, que ens assegurarà una divertida tarda de ball mentre petits i grans gaudeixen de les tradicionals llençades de pols de colors. Durant la festa es repartiran gratuïtament 2.000 bosses de colors entre els i les assistents.

Matinal d'activitats lúdiques al parc de les Morisques
Finalment, durant el matí de dilluns 2 de setembre, els nens i les nenes que s’acostin al parc de les Morisques gaudiran amb un taller de kapla, un joc pedagògic de construcció a partir d’unes peces rectangulars de fusta de pi de la mateixa mida. Comptarem amb 15.000 peces per jugar en un laboratori de construccions on gent de totes les edats podran experimentar amb el suport de dos especialistes en Kapla.

També hi haurà instal•lats al parc 45 jocs tradicionals per potenciar l’equilibri, l’agilitat i l’habilitat i 12 jocs gegants per tots els gustos i edats; un espai per infants de 9 mesos a 3 anys en què mitjançant el joc estimularan diferents sentits com el tacte, l'oïda o la vista i exercitaran la psicomotricitat dins d’aquest espai acollidor; i un taller de maquillatge.

També dilluns al matí comptarem amb  un parc interactiu on els i les participants de totes les edats podran jugar i crear, al mateix temps que coneixeran el nostre Mediterrani i el que ens aporta. Per una banda la natura, la vida al mar, els peixos i altres éssers vius o els coralls i, per altra banda, el comerç, els oficis de la pesca, la botigueta del peix i la llotja. Tot això en un espai lúdic delimitat i amb missatges positius de què podem fer per mantenir el nostre mar sa i net.

Consulteu el programa complet de la Festa Major 2019 de Sant Quirze del Vallès.