Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concerts, activitats i festes a les Barraques 2019

La Mostra de Cultura Urbana o la Confetti Led Party són algunes de les novetats per al jovent


Concerts, activitats i festes a les Barraques 2019

Tot està preparat per acollir multitud de concerts i activitats a les Barraques 2019. Divendres dia 30 s’estrena l’espai del Parc de Can Feliu amb tres propostes: el concert de Mashup Party; El Diluvi, i l’actuació del DJ Surda. 

L’endemà les activitats comencen a les 11 hores amb música DUB fins les 21 hores. La música DUB és una música electrònica amb efectes de so i reverberació. A migdia, una macarronada servirà per agafar força per la tarda, que continuarà amb els jocs florals, unes activitats que es concentren a la part del llac del parc de Can Feliu. També a partir de les 16 hores, començarà la Mostra de Cultura Urbana “Urban fest”, que tindrà lloc als exteriors de la Masia Can Feliu. Es farà pintada de grafittis a càrrec d’artistes locals,  batalles de gallines i galls, micro lliure i concerts de rap, entre altres. Aquesta activitat s’allargarà també fins les 21 hores.
 
De nou a l’espai de Barraques els concerts obriran la nit, primer amb els DeFarra, i després amb El Proyecto. Els seguiran La Banda del Coche Rojo i, a partir de les 2.30h PD Magenta.

Confetti Led Party
Dins de la programació orientada al jovent aquest any s’organitza el “Confetti Led Party”, dissabte des de les 22 hores fins a la mitjanit. Adolescents.cat són els encarregats d’organitzar aquesta festa adreçada a adolescents i joves de 13 a 25 anys; una activitat light i sense alcohol. De fet, es tracta d’una sessió de DJ’s a càrrec de Roger Carandell i Adrià Ortega, amb animadors, maquillatge fluorescent, disparadors de confetti, polseres de leds, pluja de samarretes i molt més. L’activitat tindrà lloc al pati de l’escola Purificació Salas.
 
Recordeu que podeu consultar la programació de Festa Major en aquest blog.