Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports per a tothom!

La cursa popular, la matinal de dissabte o les activitats de les entitats esportives conviden a gaudir de la festa amb intensitat


Esports per a tothom!

Les activitats esportives són un dels eixos centrals de la Festa Major. La programació contempla propostes per a tots els públics, algunes més lúdiques i d’altres més competitives. L’objectiu és fomentar la pràctica esportiva i compartir l’experiència d’una estona de lleure en moviment. 

La matinal esportiva de dissabte 31 d’agost repeteix enguany edició, i ho fa des de les 9 del matí fins a les 14 hores. El ioga obre la jornada al Parc de les Morisques, on es concentrarà tota l’activitat. Allà s’hi disputaran partides d’escacs gegants, tirolina gegant, competició de marxa nòrdica, escalada i slackline, bàsquet i futbol 3X3, tennis taula, voleibol i handbol 4X4, o zumba. També hi haurà una cursa d’orientació, i una pedalada que farà la volta al poble. No faltarà una exhibició de patinatge al complex esportiu d’11 a 13 hores. Algunes d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia. Us podeu informar en aquest enllaç.
 
Ja a la tarda es disputarà el tradicional partit dels veterans de l’handbol al pavelló, i al parc continuaran les simultànies i ràpides d’escacs i els escacs gegants.
L’handbol juvenil masculí jugarà diumenge contra el FC Barcelona al pavelló municipal, i els sèniors masculins ho faran a continuació. El ioga també repetirà sessió diumenge amb una matinal a les 9 hores al parc de les Morisques. A les 11 hores, s’organitza una activitat de Reiki també al parc.
Finalment, cal remarcar que el camp municipal de futbol acollirà la tarda de diumenge la 22a edició del Memorial David Mendoza, organitzada pel Futbol Club Sant Quirze. 
 
Cursa popular
L’elevada participació de la ciutadania a la cursa popular any rere any ha consolidat aquesta cita com una de les més participatives de la Festa Major. El matí de diumenge comença amb el tret de sortida a les categories dels més grans, a les 9.30, per continuar fins a gairebé el migdia amb els més petits/es. La inscripció a la cursa és gratuïta, tot i que enguany torna a tenir un caire solidari. Tothom que participi haurà de portar llet o oli en el moment de recollir el seu dorsal. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.
Recordem que les inscripcions es poden gestionar el mateix dia de la cursa, o anticipadament, a la carpa informativa de l’Ajuntament situada al parc de les Morisques dissabte 31 d’agost, des de les 10 del matí fins a les 14 hores, i de 17 a 21 hores. De fet, si voleu evitar cues diumenge, el Servei d’Esports de l’Ajuntament us recomanda recollir els dorsals durant la jornada de dissabte.
 
Trobareu tota la programació detallada al blog de Festa Major. Seguiu i expliqueu la festa a les xarxes socials amb el hashtag #SQVdeFesta!