Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit durant la Festa Major

Consulteu els talls puntuals o les zones afectades per les activitats programades


Afectacions al trànsit durant la Festa Major

Les activitats de Festa Major generen algunes afectacions al trànsit els propers dies. Algunes zones romandran tallades de manera puntual i altres durant les festes. A continuació, les detallem per jornades:

 
Dia 29 d’agost
A partir de les 19 h: Zona tancada al trànsit: carrer del Mig, entre plaça d’Anselm Clavé i plaça de la Vila.
De 19 a 1.30 h: Talls puntuals de trànsit per l’activitat “Correbars”. Recorregut: Rotonda de l’Estació, Avinguda de Pau Casals, carrer Montserrat, carrer Pompeu Fabra, carrer Sant Isidre, plaça de la Vila, carrer Pintor Vila-Puig, carrer Sentmenat, ronda d’Arraona, carrer Urgell, carrer Capcir, avinguda d’Egara, carrer Bonavista, carrer Travessera, carrer Terranova i Masia Can Feliu.
 
Dia 30 d’agost
De 15 a 0 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 
Dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre
Tot el dia: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 
Dies 31 d’agost i 1 de setembre
Tot el dia:  Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Mercat Modernista” i concerts SQV Músics: rambla de Lluís Companys (entre av. Camí del Mas i carrer Joan Oliver) només en sentit Camí del Mas. A l’altra calçada es podrà circular i estacionar.
 
Dia 31 d’agost
De 7 a 16 h: Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Esport al carrer”: Av. Camí dels Mas, tram entre rda. Arraona i rambla de Lluís Companys.
De 17 a 20.30 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Cercavila de Gegants. Recorregut: Plaça Anselm Clavé, c. Mig, c. Nou, av. Pau Casals, c. U d’Octubre, plaça de la Glosa, av. Camí del Mas, parc de Les Morisques.
De 16 a 24 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Correfoc.  Recorregut: Av. del Vallès, a. Terranova, c. Pintor Vila-Puig, Ptge. Corraló, c. Pompeu Fabra, c. Sant Cugat, c. dels Pous, c. Sant Ignasi, av. Antoni Gaudi, c. Llaurador i Pl. del Sot.
 
Dia 1 de setembre
De 7 a 14 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Cursa Popular:  Av. Pau Casals, tram entre c. Montserrat i rda. Arraona i Plaça dels Avis. També hi haurà talls puntuals de trànsit en els carrers afectats pel recorregut de la cursa: av. de Pau Casals, ronda d’Arraona, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, c. U d’Octubre, c. Barcelona, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí.
De 15 a 21 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Concurs d’entrepans: rambla de Lluís Companys (entre c. Vallcorba i av. Camí del Mas) només en sentit Vallcorba. A l’altra calçada es podrà circular i estacionar.
 
Dia 2 de setembre
De 7 a 24 h: Tancament al trànsit i lliure de vehicles per Castell de focs i botifarrada: Rbla. Lluís Companys (entre c. Vallcorba i plaça 14 d’abril) i carrer Joan Oliver. Es tancarà a partir de les 07.00 hores per muntatge infraestructures de la botifarrada.
A l’av. Camí del Mas, a partir de les 17.00 hores (o segons evolució dels actes), es  tancarà la circulació en tots dos sentits fins a la finalització del sopar de cloenda.
 
Altres reserves puntuals d’estacionament estaran degudament senyalitzades.