Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup TT presenta una nova edició de la Mostra d'Art i nou projecte artístic

L'entorn natural del poble és el protagonista de la sisena exposició que es va inaugurar ahir


El Grup TT presenta una nova edició de la Mostra d'Art i nou projecte artístic

Un dels primers espais de Festa Major ja es va inaugurar ahir. Es tracta de l’exposició organitzada per l’Associació Artística Grup TT i que s'acompanya d'un nou projecte artístic: "Pels camins de Sant Quirze ens trobarem". L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora de Cultura, Elena Sabater, i altres regidors i regidores del consistori, a més de personalitats de l’àmbit artístic del municipi, van assistir ahir al tret de sortida d’aquesta mostra que recull les obres dels artistes associats al grup. A més de les autoritats, hi van intervenir el president del Grup, Alejandro Castro, i un dels integrants, Jordi Alba.

De fet, es tracta de la vuitena edició de la Mostra d’Art i s’acompanya del Vè projecte artístic en el qual Sant Quirze és el protagonista. En les edicions anteriors la mirada de les exposicions estava dirigida al poble en sí mateix. Ara, és l’entorn natural qui pren una especial rellevància en cada una de les obres. De fet, Sant Quirze pot presumir d’una gran quantitat d’hectàrees de natura de la qual una bona part corresponen al Parc de Collserola. Un espai verd solcat per múltiples camins i senders transitats per molts veïns i veïnes del poble. Ahir es van poder veure plasmats en les propostes presentades.
Per finalitzar la inauguració, una nota musical a càrrec del grup Alea va amenitzar les converses entre les persones assistents, que van omplir el local de la plaça 14 d’abril.
Recordem que durant els dies de Festa Major la mostra es podrà visitar d'11.00 a 13.30 i de 18.00 a 20.30.
 
Podeu veure totes les fotografies de l’acte d’ahir en aquest enllaç.
 
I recordeu seguir i explicar la festa a les xarxes socials amb el hashtag #SQVdeFesta.