Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit per les obres de la C-58

Des de dilluns 2 fins dijous 12 de setembre es duran a terme treballs nocturns amb incidències a les entrades i sortides de la via


Afectacions al trànsit per les obres de la C-58

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha informat l'Ajuntament que, en el marc de la darrera fase de les obres de la C-58, serà necessari dur a terme el tall puntual de les diferents entrades o sortides d'aquesta via per poder procedir a l'asfaltat de la capa de trànsit, i que es produiran restriccions del nombre de carrils, de manera que caldrà circular pel carril interior o exterior segons la fase de les obres.

Els treballs de retirada de barreres, asfaltat i pintat de carrils es desenvoluparan totes les nits entre dilluns 2 de setembre i dijous 12 de setembre, sempre en horari nocturn (entre les 22:00 i les 5:50 de l'endemà al matí).


Quan els talls afectin una de les sortides o entrades, no afectaran mai la sortida o entrades següents. Així:

  1. Quan es talli l’entrada des de la col·lectora de Terrassa, es podrà entrar de manera alternativa per Sant Quirze Nord (Casablanques), per l'itinerari senyalitzat de manera adient per la N-150/Avda. Egara.
  2. Quan es talli la sortida direcció a Sant Quirze del Vallès Nord es podrà accedir al municipi per la sortida Sant Quirze Centre (Arraona) 
  3. Quan es talli l’accés a Sant Quirze Nord a la C-58 es podrà entrar per la Rda. Oest (Avda. Egara-N-150-Rda Oest de Sabadell) 
  4. Quan es talli l’entrada per la Rda. Oest de Sabadell a la C-58 es senyalitzarà l’entrada per Sant Quirze Nord  (Rda, Oest.-N-150-Avda. Egara- Entrada S.Quirze Nord) 
  5. Quan es talli la sortida de Sabadell Centre, caldrà circular fins a la rotonda de l'IKEA i fer el canvi de sentit per accedir a plaça del Mil·lenari 

Finalment, cal remarcar que les tasques d’asfaltat obligaran a pintar durant alguns dies uns carrils en groc i altres en el blanc definitiu.