Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori condemna els actes vandàlics i incívics que es van produir aquesta matinada al parc de Can Feliu

L’Ajuntament reforçarà amb més efectius el dispositiu de seguretat previst per a aquesta nit de dissabte


El consistori condemna els actes vandàlics i incívics que es van produir aquesta matinada al parc de Can Feliu

Aquesta passada matinada s’han produït incidents al parc de Can Feliu minuts després d’acabar la programació de Barraques. La més greu ha estat l’agressió a un jove de 21 anys amb arma blanca. Sortosament, ha estat una ferida lleu i el jove ja ha estat donat d’alta a l’Hospital de Terrassa.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès condemna aquests actes incívics que malmeten la convivència i que no són habituals al nostre municipi. Per altra banda, com a Ajuntament destaquem el bon funcionament de l’organització de les Barraques, format per un col·lectiu de joves del poble compromès amb el civisme i amb el bon funcionament de l’espai jove de Festa Major. Són un col·lectiu que a través de l’autoorganització fan possible una programació de Festa Major de qualitat adreçada a joves i col·laboren tant amb la seguretat com amb el personal del punt lila.

L’Ajuntament de Sant Quirze reforçarà amb més efectius el dispositiu de seguretat previst per aquesta propera nit per tal de minimitzar el risc que es produeixin fets com els ocorreguts la passada matinada i insta el cos de Mossos d’Esquadra a incrementar la seva presència al poble.

Per a qualsevol incidència, us podeu adreçar a la Policia Local, al 93.721.68.68.