Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suu actuarà aquest diumenge 1 de setembre als exteriors de la Masia Can Feliu

La jove artista catalana oferirà un concert en substitució de Roba Estesa, que han hagut de suspendre l'actuació a causa d'una afonia greu de la cantant Gemma Polo


Suu actuarà aquest diumenge 1 de setembre als exteriors de la Masia Can Feliu

El grup Roba Estesa ha hagut de suspendre les actuacions que tenien previstes aquest cap de setmana a causa d'una afonia greu de la seva cantant, Gemma Polo. La formació havia de realitzar un concert demà diumenge 1 de setembre, a les 22.30 hores, als exteriors del Centre Cívic Can Feliu. Davant d'aquesta notícia, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès desitja una ràpida recuperació de Polo i anuncia una nova actuació per a la mateixa ubicació a la mateixa hora, la jove artista Suu.

La Suu ja és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, va publicar el seu esperadíssim primer disc, Natural (Halley Records, 2018), pel qual va rebre el Premi Enderrock de la crítica a millor artista revelació. L’èxit assolit a través dels seus canals s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició, virtuts que l’han  dut a publicar un disc sense filtres a on estils com el pop,  el reggae, l’ska, el calypso o la rumba es barregen amb  una força i amb una personalitat inimitables.