Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 549 corredors i corredores han participat avui a la Cursa Popular de Festa Major

Àmbar Tomàs i David Lombrana, els primers a creuar avui la línia de meta, en categoria femenina i masculina


Un total de 549 corredors i corredores han participat avui a la Cursa Popular de Festa Major

La cursa popular de Festa Major ha tornat a batre rècords de participació. Un total de 230 infants i 319 adults s’han inscrit avui a l’activitat esportiva per recórrer els carrers del municipi des de primera hora. De fet, a les 9.30 del matí han sortit les categories D, E i F des de l’av. de Pau Casals. Precisament de la categoria D, i amb només 14 anys, Àmbar Tomàs ha estat la primera noia a creuar la línia de meta. D’aquesta categoria la segona classificada i també segona de l’absoluta ha estat Paula Guerrero. La tercera noia a creuar avui la meta ha estat Carlota Corbella, primera en la categoria E.

Uns minuts abans, creuava la línia de meta la primera persona, David Lombrana, de la categoria D. A ell, el seguien Chus Pérez, primer de la categoria E, i Jordi Monsalve, segon de la categoria D i, per tant, tercer de l’absoluta.
Les següents categories han sortit de manera continuada, des de les 10.45h fins les 11.20h, que ha estat la darrera cursa, la dels més petits. Tots els/les participants han rebut una medalla, sense distincions per ordre d’arribada. Aquestes categories han corregut 1700 (C) i 800 metres (A i B) respectivament. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora d’Esports, Maria Domingo, i molts altres regidors i regidores de l’Ajuntament han volgut participar en el lliurament de trofeus i medalles.
La cursa ha estat possible gràcies a la col·laboració de les persones voluntàries de les entitats esportives que al llarg del recorregut han ajudat en la senyalització i seguiment, així com de la Policia Local i el personal de l’Ajuntament.
En el document adjunt relacionat en aquesta notícia trobareu l’ordre d’entrada de les persones participants, així com els quadres de classificacions de les categories D, E i F.
 
Una cursa molt solidària
Com cada any la cursa ha comptat amb la recollida d’aliments. Enguany, en fer la inscripció, calia aportar llet o oli, i d’aquesta manera s’aconseguia el dorsal. En total, entre ahir i avui, s’han recollit 436 litres de llet i 80 d’oli. A més, també alguns paquets de pasta, cafè, sucre, llegums i sucs. Aquests aliments es faran arribar a les famílies més necessitades de Sant Quirze i les Fonts.
 
Recordeu que podeu veure les fotografies de la cursa a l’enllaç del flickr de l’Ajuntament i properament el vídeo al canal youtube.
Seguiu i expliqueu la festa a les xarxes amb el hashtag #SQVdeFesta!