Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El poble gaudeix d'un diumenge amb activitats familiars, musicals i esportives

El Petit Embassa't, Audiència I-Real o la festa holi, acullen una gran assistència de públic


 El poble gaudeix d'un diumenge amb activitats familiars, musicals i esportives

 

Sant Quirze va continuar gaudint ahir de l'àmplia programació de la Festa Major. Des de primera hora la cursa popular va donar el tret de sortida a una jornada especialment variada i amb propostes per a tots els públics. Més de 540 persones van participar en la cursa, que en finalitzar a migdia obria pas a un dels actes més esperats: el Petit Embassa't. El parc de les Morisques es va omplir (fotografia que acompanya aquesta notícia) de gom a gom per escoltar "Lu Rois" i, molt especialment, El Pot Petit. Les famílies també van poder participar en tallers i espais per a la canalla.

La música també va acompanyar el matí, amb les sardanes de la Cobla Foment del Montgrí i els Corcs, amb grafiti en directe a càrrec de Werens a la plaça de la Vila.  No van faltar les 24 rumbes ballables a l'Estraperlo, entre altres propostes.

 Concurs d'entrepans i Festa Holi

La tarda s'obria pas amb una mostra dels entrepans més sans, originals, grans o bons que santquirzencs i santquirzenques són capaços de fer. Temàtiques de tota mena que gràcies a l'Associació de Comerciants, van fer possible el tradicional Concurs, amb premis molt interessants als establiments del poble. Un total de 25 inscrits, i centenars de persones disposades a tastar-los!

També a la tarda la Festa Holi omplia de colors el parc de les Morisques; més de 2.000 bosses de color es van enlairar per tenyir de festa aquest espai.

 Audiència I-Real

Un monarca entregat, Toni Albà, va omplir la plaça d'Anselm Clavé amb el seu espectacle "Audiència I-Real". El públic, en aquest cas en el paper de premsa, va poder preguntar l'actor tot allò que considerava... Humor i sàtira assegurats que van fer riure i reflexionar tothom.

Més música

Els concerts de Festa Major, tant de la Bella Quirze Band com de la Societat Coral Il.lustració Artística a la Patronal van acollir un gran nombre d'assistents, que van poder gaudir de l´ampli repertori de peces de les corals del poble. Una altra de les propostes locals també va omplir la rambla de Lluís Companys: l'Escenari SQV Músics.

Ja a la nit, la cantant Suu va posar un to especialment festiu i divertit als exteriors de Can Feliu, amb un discurs que donava veu a l'empoderament femení molt ben acollit entre el públic. A continuació, els "Seguirem. Tribut a Obrint Pas" van despendre molta energia i molta intensitat interpretant temes tan coneguts com "Camins" o "La vida sense tu".

Avui dilluns

Les activitats continuen aquest matí al parc de les Morisques si el temps ho respecta, amb propostes infantils. A la tarda, botifarrada popular i castell de focs, entre altres activitats. Consulteu la programació al blog de Festa Major, i els possibles canvis per imprevistos meteorològics a les xarxes. Podeu seguir i explicar la festa amb el hashtag #SQVdeFesta.

I recordeu, les fotografies de cada jornada les trobareu al flickr, i els vídeos, al nostre canal youtube. El de diumenge, el trobareu aquí.