Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia la tramitació per la remodelació de la pista de patinatge

Ja s'ha obert el termini de licitació per substituir el paviment de la pista poliesportiva exterior i completar el tancament lateral


S’inicia la tramitació per la remodelació de la pista de patinatge

Ahir dimarts 3 de setembre es va endegar el procés de licitació de les obres del nou tancament lateral de la pista poliesportiva coberta i de l’adequació del paviment actual, al complex esportiu municipal de Can Casablanques. Un projecte que, en paraules de la regidora d’Esports, Maria Domingo “ha estat prioritari per al govern i ens hi hem posat a treballar des del primer dia”.
De fet, es tracta d’un projecte que fa anys que les patinadores demanden al municipi i que el govern d’Elisabeth Oliveras ha volgut donar sortida només començar el mandat. Per aquest motiu l’Alcaldessa ha volgut recalcar que “malgrat sabem que fa temps que hauria d’estar en marxa la burocràcia ens ha impedit anar més de pressa”. Tanmateix ha volgut fer èmfasi en què “avui és un bon dia pel patinatge del poble perquè veuen com s’inicia un procediment d’obres que ningú no havia posat damunt la taula prèviament”.
Les actuacions que s’hi proposen consisteixen bàsicament a realitzar un tancament a la façana al costat nord oest que dóna al carrer del Priorat, per minimitzar que l’aigua de la pluja arribi a mullar la pista amb l’ajuda del vent i, l’adequació de l’actual paviment de formigó, per millorar la superfície per la pràctica de l’esport, especialment del patinatge. Per això, l’Alcaldessa lliurarà una carta amb els terminis i les fases d’execució del projecte tant als membres del Club de patinatge com a les entitats esportives usuàries d’aquest espai.

El pressupost de la licitació és de 165.034,65€ IVA inclòs, i la durada del contracte és de 3 mesos i 15 dies. Les empreses interessades a presentar-se a la licitació disposen de 20 dies naturals per presentar les seves propostes a la Plataforma Vortal. El termini, doncs, finalitzarà el proper dia 23 de setembre a les 14 hores. En aquest enllaç trobareu tota la documentació i informació del procediment.