Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Obert el termini d’inscripcions per formar part d’aquest grup orientat a les persones cuidadores no professionals


Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

L’Ajuntament de Sant Quirze organitza un nou Curs de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) orientat a millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i de les persones en situació de dependència.
El proper dimecres 9 d’octubre de 10 a 11.30 hores tindrà lloc la primera sessió al CAP Sant Quirze, unes trobades que es repetiran cada dimecres durant deu setmanes. Per participar-hi, cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a benestar@santquirzevalles.cat, o bé dirigint-se al c/Sentmenat, 6, a la Regidoria de Benestar i Cicles de Vida. El termini finalitza el proper 30 de setembre i les places són limitades.
El GSAM és un espai de relació, suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre les persones participants. No és un curs de formació, sinó que l’objectiu és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura; conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Les persones que hi participin s’han de comprometre a compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella i assistir a totes les sessions. Recordem que un psicòleg dirigeix les sessions, que tenen una durada d’una hora i mitja.
L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.