Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze es prepara per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Els dies 10 i 11 de setembre l’Ajuntament ha organitzat diversos actes commemoratius


Sant Quirze es prepara per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Les activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya començaran el dia 10 de setembre amb la ja tradicional Marxa de Torxes per la Independència, organitzada per Sant quirze per la Independència. La sortida serà a la plaça d’Anselm Clavé. A les 20 hores començarà el recorregut, que s’allargarà fins al parc de les Morisques, on a les 21 hores tindrà lloc la Hissada de l’Estelada. A continuació, a les 22 hores, la sala Josep Brossa de la Patronal acollirà la representació de l’obra “Els darrers dies de la Catalunya republicana”, dirigida per Marc Hervàs i centrada en la narració d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya.

La programació continuarà l’11 de setembre amb l’ofrena floral a la plaça 14 d’abril. Serà a les 11 hores i és un acte obert a entitats i ciutadania. Qui vulgui participar-hi pot enviar un correu electrònic a: alcaldia@santquirzevalles.cat. Seguidament, la Societat Coral Il·lustració Artística interpretarà algunes peces de la memòria històrica del país. El punt i final al matí el posarà el cercavila de la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze, que iniciarà el recorregut a la mateixa plaça i acabarà al parc de les Morisques.
En finalitzar s’organitzarà la sortida d’autocars en direcció a Barcelona per participar en la manifestació de l’ANC. 
A migdia la Junta del Casal d’Avis organitza un dinar per celebrar la Diada al Casal Serra de Galliners. Trobareu més informació aquí.