Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicles de cinema, propostes familiars i concerts centren de nou La Trimestral

Nova edició d’aquesta agenda cultural de Sant Quirze


Cicles de cinema, propostes familiars i concerts centren de nou La Trimestral

La programació cultural de setembre a desembre ja està en marxa. Cultura, cinema, activitats infantils, teatre, art, música i molt mes omplen la programació dels propers mesos, que es recullen en l’agenda cultural La Trimestral.
 

Teatre
“Els darrers dies de la Catalunya republicana” estrena la temporada demà dia 10, a les 10 de la nit, a la sala Josep Brossa de la Patronal. El segueixen altres propostes com les “Nits d’agost”, dirigida per Carles Iniesta el 28 de setembre, o “Mort a les cunetes. Un homenatge a les víctimes de la repressió franquista” el 4 d’octubre, també a la Patronal. L’octubre també comparteix escenari amb “Cireres & Lentejuelas”, de Mireia Casado i Xavi Morató.
Ja al novembre, “Les dones sàvies” omplirà l’escenari amb una història que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Serà el dia 30 de novembre a les 20.30 hores.
 

Propostes familiars
“El Monstre de colors va a l’escola” obre el dia 20 d’octubre la programació per a tota la família. El segueix, el 17 de novembre, “Quimera”, una obra a càrrec de “La Guilla Teatre”, que descriu un món on només la imaginació té cabuda. L’any el tanquen al desembre, les obres “Pota de cabra 2.0” i “Els Pastorets”, els dies 1 i 22 de desembre respectivament.
Cal remarcar que també s’organitza un Cicle de Cinema Familiar en català amb títols com “El vent entre les canyes”; “Tipitips” o “Gordon i Paddy”
 

Concerts
Els Amics de la Música inauguren la temporada de concerts amb un espectacle flamenc: “Como el tacón a la bota”, el dia 15 de setembre. Continua la programació amb la proposta “Carles Pachón canta a Manuel Ausensi”, un recital que rendeix homenatge a aquest gran baríton.
La pianista i compositora Clara Peya torna a Sant Quirze amb el seu nou treball “Estómac”, un disc que el dia 22 de novembre portarà els sons del jazz, rap, pop i música electrònica a la Patronal.
El dia 23 de novembre començarà el Festival “Fempop”, un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical. Properament l’Ajuntament informarà via web i xarxes socials sobre el lloc de trobada del públic i on es farà el primer concert.
 

Cicle de cinema cultures
Un altre dels cicles destacats d’aquest trimestre inclou la projecció de pel·lícules com “La Bicicleta Verda”, el dia 18 d’octubre a Torre Julià; “La pedra de la paciència”, el 15 de novembre a La Patronal, o “La inútil”, entre altres. El dia 23 d’octubre tindrà lloc la “Mostra internacional de films de dones de Barcelona. Conegudes (també) a casa 2019, a la sala Josep Brossa de la Patronal. Es tracta d’una sessió de curtmetratges dirigits per cineastes catalanes i presentada per les directores i l’equip de rodatge.
 

Altres
Finalment, cal remarcar que també hi haurà propostes de cinema, exposicions i activitats diverses a la Biblioteca Municipal.

Podeu consultar el document íntegre en format pdf adjunt en aquesta notícia.

Compra les teves entrades a: entrades.santquirzevalles.cat.