Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els clubs de lectura!

Novel·la criminal, clubs per als més petits, per a dones o en anglès, són algunes de les propostes d'enguany


Tornen els clubs de lectura!

Si t’agrada llegir, fer amics i xerrar amb el pretext d’una lectura interessant, aquest és el teu espai. La Biblioteca organitza una nova edició de diversos clubs de lectura.


Novel·la criminal
Aquest club és una de les novetats d’aquest any. La novel·la negra és un gènere que cada vegada desperta més interès i curiositat, i per aquest motiu la Biblioteca ha decidit dedicar un club a aquest gènere literari. Cada sessió comptarà amb la presència de l’autora de les obres. La sessió de presentació i lliurament de primeres lectures tindrà lloc el 24 d'octubre.
 
Club de lectura d’adults
Les sessions s’han iniciat aquest mes de setembre i continuaran fins al mes de juny. Les trobades es fan un dimecres al mes de 19 a 20.30 hores. Enguany es comentaran llibres com “Cim borrascosos”; “Tòquio Blues”, o “Petits contes misògins”, entre altres.
 
Per als més petits
El proper 28 d’octubre tindrà lloc la primera trobada, amb el lliurament del llibre “En Benjamí i el semàfor que mai no es posada en verd”, de Toni Sans. A partir d’aquesta data, continua la programació fins al 25 de maig, un dilluns al mes, de 18 a 19 hores.
Recordeu que aquest club s’adreça a infants de 8 a 10 anys. 
 
Entre Dones
Obres d’Ana Maria Matute, Arundhati Roy, Lisa See o Pilar Rahola són algunes de les autores que es llegiran al Club de Lectura Entre Dones. Laura Patricio dirigeix aquestes sessions mensuals que començaran l’1 d’octubre. 
 
Book Club
Aquest espai vol esdevenir un moment per a la pràctica de la lectura i la conversa en anglès, a més de fomentar el gust per la lectura.  Les sessions, també una vegada al mes, començaran el 17 d’octubre. 
 
Més informació i detalls: 
Biblioteca Municipal
937219547
Correu electrònic: b.st.quirzev@diba.cat.