Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra la Diada malgrat la pluja

La hissada de l’Estelada es va poder fer diumenge, després de l’ofrena floral


Sant Quirze celebra la Diada malgrat la pluja
Sant Quirze ha pogut celebrar la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, malgrat el temps va obligar dimarts al vespre a cancel·lar la marxa de torxes. L’entitat Sant Quirze per la Independència va decidir cancel·lar aquest acte previst per les 20 hores de dimarts, donat que plovia amb intensitat. Es va mantenir, però, la representació de l’obra “Els darrers dies de la Catalunya republicana” a la sala Josep Brossa de La Patronal.
L’endemà a les 11 hores va començar l’ofrena floral a la plaça 14 d’abril, moment en què la pluja va aturar-se i va deixar pas a les clarianes. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va obrir l’acte, acompanyada de regidors i regidores del consistori. 
A continuació, corporació, agrupacions locals i entitats van fer l’ofrena floral al monument de Rafael Casanovas. En finalitzar, la Societat Coral Il·lustració Artística va interpretar tres peces, que van servir per tancar l’acte en aquest espai. 
La Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze va poder ballar per tota la rambla de Lluís Companys i fins al parc on, finalment, Òmnium Cultural va hissar de l’Estada.
Podeu veure les fotografies de l’acte en aquest enllaç.
El vídeo de la jornada el trobareu aquí.