Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

El Cercle de Cultura celebra els 25 anys amb una exposició que recull els seus treballs


El cap de setmana a SQV

El descens de temperatures obre pas a un cap de setmana tranquil, amb propostes culturals, musicals i esportives. Temps per al lleure després de l’inici del curs escolar i per aclimatar-se a les noves rutines per a tothom. Que el gaudiu!

25 anys del Cercle de Cultura

El Cercle de Cultura commemora aquest any el seu 25è aniversari i ho fa amb una exposició a la Casa de Cultura Vila-Puig. Es tracta d’una mostra de manualitats i activitats artístiques que serviran perquè tant les persones que en formen part com les que d’una manera o altra han estat vinculades al cercle, es retrobin i comparteixin records. Recordem que, durant aquests anys l’entitat ha organitzat sortides culturals, exposicions i ha col·laborat amb els actes promoguts per l’Ajuntament. Ara, després de 25 anys, continua amb la mateixa il·lusió i per això ofereix una mostra dels treballs que les persones associades han realitzat al llarg de la seva història.
La inauguració tindrà lloc dissabte a les 19 hores, i l’exposició es podrà visitar a la Casa Vila-Puig fins al 22 de setembre.
 
Concert: Como el tacón a la bota
 
Diumenge la sala Josep Brossa acull el concert “Como el tacón a la bota” a les 20 hores. Els Amics de la Música organitzen aquest esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament. El quadre format al “cante”, al “toque” i al ball per Eli Ayala, Nacho Blanco, Raúl Levia, Jacobo Sánchez i Rafael Fernández, membres del prestigiós Tallers de Músics pujaran a escena per oferir el seu treball. 
Més informació i detalls aquí.
Venda d’entrades, en aquest enllaç.
 
El Gegants a Sabadell
 
Aquest dissabte la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze acompanyen els gegants de Gràcia, a Sabadell, a la seva trobada. Serà a les 17.30 hores, a la plaça del Treball, on tindrà lloc la plantada. Més detalls, aquí.
 
Esports
 
Aquest cap de setmana els equips del Club d’Handbol Juvenils (Masc. A i B i Fem.) juguen les fasses classificatòries de la Lliga Catalana. El Juvenil Femení es medirà contra l’Esplugues, l’Igualada i Les Franqueses. El Juvenil Masculí A es medirà contra el Salle Bonanova, l’handbol Banyoles i el Sant Vicenç. 
El Juvenil Masculí B es medirà contra el Bordils, Granollers i el Vilanova i la Geltrú.  Molta sort a tots/es els jugadors/es!
 
 
Trobareu més informació sobre les activitats a l'agenda municipal.