Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra del 24 de setembre al 5 d’octubre la Setmana de la Gent Gran

Ja us podeu inscriure a algunes de les activitats com tallers, sortides o xerrades


Sant Quirze celebra del 24 de setembre al 5 d’octubre la Setmana de la Gent Gran

 Xerrades i tallers

El tret de sortida a la programació el dóna la xerrada “Com alimentar-nos quan ens fem grans”, el dia 24 de setembre a la Biblioteca. La nutricionista Anna Gispert parlarà sobre alguns conceptes a tenir en compte en aquesta etapa vital. Una conferència que s’emmarca en el Cicle d’Alimentació Saludable. Aquesta xerrada es complementarà amb la del dia 3 d’octubre sobre “Berenars saludables”.
Una altra de les xerrades-tallers d’aquesta setmana és “La sexualitat no té edat”, a càrrec d’una psicòloga especialitzada. Serà el dia 26 a la sala Muriel Casals. 
Finalment, l’artista Manuela Mateos oferirà un taller d’aquarel·les mostrant tècniques senzilles per pintar.
 
Inauguració i nonagenaris

L’acte oficial d’inauguració tindrà lloc el dia 30 amb l’actuació de Clàudia Aynor a la Sala Muriel Casals. Aquesta actriu i cantant santquirzenca interpretarà cançons que han fet història en el món de la música. L’acte acabarà amb una aperitiu.
El dia 1 d’octubre la Patronal acollirà el tradicional acte en homenatge a les persones nonagenàries i centenàries. Enguany, amb un enfocament ben diferent, doncs alumnes de l’Institut Purificació Salas i Xandri participaran amb la lectura d’un text de cada persona homenatjada. També hi actuarà la Coral Amics per Sempre.
 
Música i teatre
 
El dia 2 hi haurà una sessió de música i ball a la Sala Muriel Casals. L’endemà, les veus del cors infantil de Granollers, amb la col·laboració dels Amics de la Música, ompliran aquest mateix espai. No faltaran les exhibicions d’aeròbic i balls en línia del dia 4.
Pel que fa al teatre, el dia 4 a les 20.30h puja a l’escenari de la Patronal l’obra “Mort a les cunetes”. Es tracta de la història real de vuit persones de Súria i el seu entorn, que van ser assassinades pel franquisme al final de la Guerra Civil.
 
Resiolimpíades
 
No podien faltar a la cita d’enguany les residències del municipi, en el marc d’aquest certamen en què les persones residents a Verge del Carme, Assís i La Llar d’Avis, i els seus familiars, comparteixen una estona d’oci mentre fan esport, activitats de concentració o habilitat. L’acte tindrà lloc al gimnàs de l’IES Sant Quirze d’11 a 13 hores.
 
Inscripcions
 
Algunes de les activitats requereixen d’inscripció prèvia. Es tracta del taller d’aquarel·les, el de “Berenars saludables”, o la ruta per les masies de la Vila que tindrà lloc el dia 4. El període d’inscripcions comença avui, 17 de setembre i s’allarga fins al dia 27. Caldrà fer-ho presencialment al mateix Casal Serra de Galliners.
 
Trobareu més detalls al programa en format pdf que adjuntem en aquesta notícia.