Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Bella Quirze Band busca persones voluntàries per acollir cantaires de la "Pourpre Noire"

Aquesta coral francesa arriba el 15 de novembre al poble i necessita allotjaments


La Bella Quirze Band busca persones voluntàries per acollir cantaires de la "Pourpre Noire"

El proper diumenge 17 de novembre, la coral gòspel local Bella Quirze Band (BQB) oferirà un concert especial a Sabadell amb motiu del seu 15è aniversari. Per aquest event ha convidat a la coral gòspel francesa ‘Pourpre Noire’, amb la qual ja ha realitzat diverses trobades i intercanvis, a participar al concert de manera activa. 

 
El divendres 15 de novembre arribaran a Sant Quirze 43 persones d'aquest cor, entre cantaires, músics i director. Estaran al poble fins el dilluns 18 de novembre de bon matí. Actualment hi ha 33 places cobertes per acollir-los, ofertes pels cantaires de la BQB i algunes amistats, per tant, resten 10 persones per allotjar. És aquí on demanem la col.laboració de tot el municipi.
 
Es tracta d'allotjar-los les tres nits i oferir esmorzar, la resta d'àpats i de dia seran compartits amb la BQB, així que cap molèstia extra pels acollidors.
 
Si esteu interessats en acollir aquestes tres nits, preguem que contacteu via mail o Whatsapp, indicant el nombre de persones que podeu allotjar a casa vostra a:
 
neusgo@gmail.com

666 79 10 48
 
 
Moltes gràcies per endavant en nom de la Junta, la Comissió de Festes i de tots els integrants de la BQB, la coral gòspel del poble!