Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple ordinari del mes de setembre

Un total de 14 punts conformen l'ordre del dia de la sessió que es pot seguir en directe


Ple ordinari del mes de setembre

Avui es convoca sessió de Ple ordinària del mes de setembre. Serà a les 19.30 hores a la sala habilitada a la planta baixa del Casal de cultura, al carrer Nou, 10.

Recordeu que el podeu seguir en directe a www.radiosantquirze.cat, o veure'l aquí.
 
L’ordre del dia és el següent:
 
1. Aprovació acta.
2. Informes de Presidència.
3. Donar compte de decrets. 
4. Pròrroga del contracte d’arrendament d’una nau per l’ús de la brigada municipal d’obres, del 24/10/2019 al 23/10/2020.
 5. Modificació del document del POUM aprovat inicialment pel Ple de l’Ajuntament de 28/03/19 en relació amb les determinacions del Polígon d’Actuació Urbanística Can Canals C i D (PAU-06) i aixecament parcial de la suspensió de tramitacions i llicències.
6. Declaració d'especial interès i concessió de beneficis fiscals al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per les obres de reforma dels vestidors i espais annexes gimnàs a l'Institut Sant Quirze. 
7.Aprovació Compte General 2018. 
8.Moció presentada per JUNTS, per declarar formalment Sant Quirze del Vallès en situació d’emergència climàtica i ambiental. 
9.Moció presentada per Junts-ERC-AM, en suport a la Llei 24/2015 i contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute, per part d’Endesa i altres companyies. 10.Moció presentada per Junts-ERC-AM, en suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al Mediterrani.
 11.Moció presentada per Junts-ERC-AM, de suport per a l’anul·lació de l’ordre del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de protegir les seus judicials amb els Mossos d’Esquadra. 
12.Moció presentada pel PSC-CP, en resposta a les amenaces d’Endesa a les administracions locals en relació al deute relatiu a les factures energètiques de les 2/2 famílies vulnerables. 
13.Moció presentada pel PSC-CP, en relació al Servei d’Ajuda a Domicili. 
14. Precs i preguntes.