Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Caminada del Mussol

L’activitat tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre


Nova edició de la Caminada del Mussol

El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès organitza el proper diumenge 29 de setembre la 18a edició de la Caminada del Mussol. Aquest esdeveniment esportiu és una de les activitats amb més participació de la temporada, ja que normalment frega la xifra del miler de participants, i que serveix per descobrir boniques imatges dels espais naturals del municipi.

 
Recorregut
Els i les participants es concentraran a les 9 hores a la plaça de la Vila, on es podran adquirir els tiquets de darrera hora. La caminada començarà mitja hora més tard, quan els i les excursionistes realitzaran un recorregut d’uns 12 km de dificultat baixa que els portarà pel camí dels Monjos, pujaran a veure les vistes des del Pujol Blanc per tot seguit anar fins a Can Ponsic, baixant pel camí del Mig o per a aquelles persones més agosarades, per un corriol fins arribar al camí de la Font dels Caçadors.
Hi haurà dos avituallaments, de pastes i/o poma, i un altre d’aigua. A més, entrepà de botifarra, beguda i la clàssica samarreta, en arribar a la Masia de Can Feliu.
 

Venda de tiquets
Els tiquets es poden comprar a diferents establiments col·laboradors. També a darrera hora a les 9 hores al punt de sortida, la plaça de la Vila. Trobareu més informació en aquest enllaç.