Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període per sol·licitar la instal·lació d’una parada de venda de castanyes

Les sol·licituds es poden realitzar fins al 15 d’octubre


Obert el període per sol·licitar la instal·lació d’una parada de venda de castanyes

Fins al proper 15 d’octubre resta obert el termini per demanar l’autorització d’ocupació de la via pública amb una parada de venda de castanyes. Les entitats, centres educatius, AMPAS, grups polítics o grups d’estudiants avalats per l’escola o AMPA del municipi que ho desitgin poden demanar l’autorització per ocupar la via pública el dia de la castanyada i vendre aquest producte. Les parades s’ubicaran principalment als voltants del Parc de les Morisques i la plaça d’Anselm Clavé. De manera excepcional, els centres educatius, els seus alumnes i les AMPAs podran instal•lar les parades als punts d’accés als centres educatius.

L’Ajuntament assignarà els llocs a cada participant i podrà limitar els punts de venda a cada una de les zones demanades en funció del nombre de participants i l’espai disponible. Cal remarcar que no està permesa la instal•lació de parades fora dels punts establerts. En aquests casos es demanarà el desmuntatge immediat. L’horari d’ocupació de la via pública serà de 9 a 20.30 hores.

Recordem que hi ha diversos requisits que cal complir, i una sèrie de documents a aportar. Trobareu tota la informació al següent enllaç, des d'on podreu realitzar la sol•licitud per la parada en línia. El proper 22 d’octubre s’informarà sobre la relació de llicències atorgades o denegades.