Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fonts es prepara per viure la seva Festa Major

La recepció ciutadana de dijous obre una programació que contempla actes per a tota la família


Les Fonts es prepara per viure la seva Festa Major

Les Fonts viurà del 3 al 6 d’octubre la seva Festa Major. La inauguració de l’exposició “Luz y vida” d’Isabel Miguel Valverde al vestíbul del centre cívic Torre Julià obrirà la programació dijous. De fet, a continuació tindrà lloc la recepció ciutadana a la sala d’actes del mateix equipament.
Les activitats continuaran divendres a la tarda, amb exhibició de karate a la pista poliesportiva, masterclass de zuma i Nit Jove. No faltarà la tradicional xocolatada de tarda al passeig de la Riera, entre altres propostes.

Un dissabte per a tothom
La cursa popular solidària de dissabte a la tarda serà una de les protagonistes de la jornada. Com sempre, el passeig del Ferrocarril acollirà la sortida d’aquest esdeveniment esportiu, que se suma a una matinal amb tornejos de 5X5 de futbol, i bàsquet.
Les propostes infantils també centraran bona part de la programació d’aquest dia, des de concurs infantil de dibuix del matí, d’11 a 13h fins a l’animació amb Jaume Ibars de la tarda.
El vespre s’estrenarà amb unes havaneres amb la Corranda, i una sessió de ball amb DJ, tot a la pista poliesportiva.

Diumenge de tradició i cultura
La Fira d’artesans de les Fonts i el mercat de segona mà obren un diumenge especialment tradicional. El carrer de Josep Mitats s’omplirà de paradetes amb productes de tot tipus.
Com a element tradicional no faltarà el Cercavila de la colla gegantera de Les Fonts i les colles convidades, a les 11 del matí. La plantada serà a la parròquia Nostra Sra. del Roser.
El migdia servirà per agafar forces i menjar una de les tradicionals paelles de la demostració que l’APV Les Fonts organitza cada any al pati del CEIP Pilarín Bayés. A la tarda la pista poliesportiva acull l’exhibició de balls de saló, flamenc, salsa i altres modalitats.
El dia finalitzarà amb el concert de La Penúltima i el tradicional castell de focs.
 

Altres activitats
La programació també inclou altres propostes que allarguen la programació fins al 12 d’octubre, amb la caminada popular de Les Fonts a Sant Feliuet, o el partit de petanca de la UD Les Fonts diumenge 13 d’octubre.
Podeu consultar la programació detallada en el document pdf adjunt relacionat en aquesta notícia.