Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emotiu homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi

Joves de l’Institut Salas i Xandri van recordar ahir les trajectòries d’avis i àvies en un acte institucional a La Patronal


Emotiu homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi

La Sala Josep Brossa de la Patronal es va omplir ahir per homenatjar un total de 23 persones nonagenàries i un centenari. Set alumnes de l’Institut Salas i Xandri van participar en l’acte, llegint les trajectòries personals de cada avi o àvia, explicant les seves aficions i personalitats i donant un caliu molt especial a l’homenatge, doncs dues generacions van compartir espai i records.
 

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per la regidora de la Gent Gran, Roser Costa, i els regidors Albert López i Marta Baldrich, van lliurar les plaques commemoratives i un detall. La Mesa de la Gent Gran, i els representants de l’Associació del Casal d’Avis, van col·laborar de manera especial lliurant-los flors.

L’Alcaldessa va agrair l’assistència de tothom, i va destacar especialment “l’esforç, la lluita i l’empenta d’aquestes nonagenàries i nonagenaris i del centenari, més els que visitarem a les residències i domicilis els propers dies, per arribar fins aquí. Unes trajectòries que hauran tingut bons i no tan bons moments però que han continuat endavant. Nosaltres, com a administració, hem d’acompanyar-los, i hem de treballar per una gent gran amb els serveis i les assistències necessàries”.
L’acte va cloure amb l’actuació de la Coral del Casal Serra de Galliners, que va interpretar “Llibertat”.

Finalment, un aperitiu va permetre les famílies assistents i els homenatjats compartir conversa.
Les visites a les residències Llar d’Avis i Assís les faran avui l’Alcaldessa i la regidora de la Gent Gran. Demà es desplaçaran a diversos domicilis per veure les persones nonagenàries amb mobilitat reduïda.
 

Podeu veure les fotografies de l’acte en aquest enllaç.