Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La taxa d’atur a Sant Quirze es redueix en un 4,12% al mes de setembre

El sector més afectat continua sent el de les dones majors de 45 anys


La taxa d’atur a Sant Quirze es redueix en un 4,12% al mes de setembre

Les dades de l’atur del mes de setembre són especialment positives a Sant Quirze. Aquest s’ha vist reduït en un 4,12% respecte el mes anterior, situant-se en el 6,9%. En números absoluts, aquesta xifra es tradueix en un total de 656 persones sense feina, 27 menys que el mes passat.
Sant Quirze és dels municipis del Vallès Occidental on l’atur s’ha vist més reduït aquest mes, després d’altres com Gallifa, Sant Llorenç Savall, Vacarisses o Matadepera, però per davant de Terrassa, Sabadell o Sant Cugat del Vallès. De fet, a la comarca el percentatge de reducció se situa en l’1,62%, i un total de 49.397 persones aturades. A Catalunya, la disminució ha estat més baixa, un 0,32% menys d’aturats/des respecte l’agost.
Pel que fa al perfil de les persones aturades, les dones continuen sent les més afectades: 419 aturades i 237 aturats. A més, per franja d’edat les que pateixen més atur són les majors de 45 anys: un total de 266.
Respecte els sectors, el més afectat per l’atur és el de serveis, amb 490 aturats/des, seguit amb diferència per la indústria (91), construcció (40) i agricultura (3).
Finalment, cal remarcar que el major nombre de persones aturades, 299, no han superat els 6 mesos a l’atur. Els segueixen les persones que porten ja més de 12 mesos, un total de 240. De 6 a 12 mesos porten un total de 117 persones.