Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses de Sant Quirze, al Saló Industry

El lideratge de l’Ajuntament en l’Open Industry 4.0 genera aquestes i altres iniciatives pensades per al sector empresarial local


Les empreses de Sant Quirze, al Saló Industry

L’Ajuntament de Sant Quirze convida totes les empreses del municipi a la Fira Industry que tindrà lloc els propers dies 29, 30 i 31 d’octubre. Aquesta invitació s’emmarca en el projecte Open Industry 4.0, un punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, fruit de l’acord de col·laboració que el projecte té amb Fira Barcelona. Aquesta relació permetrà que les empreses del municipi que ho desitgin puguin assistir a la fira més important per a empreses dels principals sectors productius.
Recordem que l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès és qui lidera el projecte Open Industry 4.0, on també hi participen, juntament amb els ajuntaments de Barberà, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
 

Què és Open Industry 4.0?
Es tracta d’una iniciativa que es basa en una comunitat oberta els 365 dies de l’any i que ofereix webinars a més de 1.300 professionals i 100 expositors. La seva comunitat virtual combina la presència digital amb actes presencials en format de Meeting Point, relacionats amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0, amb la finalitat que les pimes assistents, puguin conèixer a través d'experiències reals i demostracions in situ, el potencial d'aquestes tecnologies i la seva aplicació en els processos de producció. L'últim d'ells, dedicat a la robòtica col·laborativa, va reunir el passat 3 de juliol a més de 100 persones al BMC Business Center de Sant Quirze del Vallès. El proper acte tindrà lloc el 7 de novembre a la Masia Can Serra de Rubí. Es tracta d’un Meeting Point que porta per títol: “Les dades, eina estratègica de la indústria 4.0 de 10 a 14 hores”. Així mateix, el proper 21 de novembre s’organitza una trobada de les startups amb empreses industrials del Vallès, amb l’objectiu que les primeres trobin proveïdors per fabricar els seus prototips. Aquest acte se celebrarà a les instal·lacions de Nodus Barberà.
Més informació i detalls sobre Open Industry: https://openindustry40.com/