Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fes voluntariat al Gran Recapte d’Aliments!

La recollida a Sant Quirze es farà a tres punts els dies 22 i 23 de novembre


Fes voluntariat al Gran Recapte d’Aliments!

El Gran Recapte l’Aliments s’organitza els dies 22 i 23 de novembre a tot Catalunya. Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passen aquestes persones. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans i ciutadanes que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana, al Banc dels Aliments.
L'any passat van ser més de 30.000 persones voluntàries en tot Catalunya i enguany l'objectiu és comptar novament amb un mínim de 27.000 persones.
 
Si vols ajudar a fer arribar aliments a qui més ho necessita, fes voluntariat o agafa la coordinació d'un punt de recollida els dies 22 i 23 de novembre. Pots registrar-te en aquest enllaç. En seleccionar el municipi, es pot triar el lloc on participar com a voluntari/a: Alcampo, Bonàrea o Condis.
 
El Gran Recapte d'Aliments el 2018 va recollir 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. 
 
Més informació sobre el Gran Recapte, aquí.