Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Cultura al carrer, sortida de gegants o propostes saludables omplen els propers dies


El cap de setmana a SQV

El carrer de Pintor Vilapuig centrarà una de les principals propostes del cap de setmana: les 12 hores de cultura al carrer que organitza l’Estraperlo. A aquesta se sumen ludotardes i altres activitats esportives que donen la benvinguda a uns dies de bonança gairebé estival.
 

12 hores de cultura al carrer
El proper dissabte 12 d’octubre l’Estraperlo organitza les “12 hores de Cultura al carrer”. Entre les 11 del matí i les 23 hores, les persones que s’acostin al carrer de Pintor-Vilapuig gaudiran de les actuacions de la Societat Coral Il·lustració Artística, Controvèrsia, Misèria, Paula Ortega, Ermengol Mayol i moltes altres artistes santquirzenques més. També s’organitzarà un dinar i un sopar populars oberts a la ciutadania.
Aquest esdeveniment de la cooperativa se suma a l’habitual programació cultural que ara, arriba al seu tram final, donat que l’Estraperlo tancarà les seves portes el proper mes de desembre, després de gairebé cinc anys de trajectòria. Per aquest comiat estan preparant diverses activitats que properament difondran.
 
Ludotarda “jocs de consola”
El centre cívic Torre Julià, a Les Fonts, acull avui una ludotarda amb “jocs de consola”. El servei de Joventut Canya Jove organitza aquesta sessió a partir de les 17 hores, i orientada a adolescents i joves de 12 a 30 anys. Pots contactar-hi per whatsapp al Canya Jove: 607 54 57 84.

Nova sortida dels Caminantes de Les Fonts
El proper dissabte 12 d’octubre els Caminantes de Les Fonts us proposen recórrer la serra de Galliners fins a Sant Feliuet. La sortida serà a les 9 hores al carrer de Santa Teresa. Més detalls, aquí.

Sortida dels nostres Gegants
La Colla de Gegants de Sant Quirze farà una nova sortida diumenge 13: dansaran pels carrers de Granada del Penedès. Està tothom convidat a companyar-los!

Recordeu...
Pressupostos Participatius

Del 15 d’octubre al 4 de novembre, els veïns i veïnes podran escollir quina de les 31 propostes validades creuen que ha de comptar amb el destí dels 200.000 euros que l’Ajuntament s’ha compromès novament a destinar per al projecte dels pressupostos participatius. Trobareu les propostes i podreu votar en aquest enllaç.

 

I recordeu, podeu consultar l’agenda municipal per conèixer els actes que s’organitzen al poble.