Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vota quines de les 31 propostes aprovades vols per a Sant Quirze

Comença el període de votacions dels Pressupostos Participatius


 Vota quines de les 31 propostes aprovades vols per a Sant Quirze

Ja podeu votar quina de les 31 propostes validades voleu que s’executin el 2020. La Comissió de Garanties ja ha validat les que passen a la fase de votació i fins al 4 de novembre podeu triar quines voleu fer realitat. Podeu fer-ho en aquest enllaç.

La descripció d’aquestes propostes es pot consultar aquí, un espai que l’Ajuntament dedica als processos de participació que actualment estan endegats. 
Aquesta quarta edició dels pressupostos participatius ha tornat a tenir una bona resposta ciutadana, amb una gran varietat de propostes, que van des d’actuacions a la via pública o remodelacions d’espais municipals a iniciatives de l’àmbit social, cultural, esportiu o educatiu.
 
La ciutadania podrà escollir quines propostes creuen que ha de comptar amb el destí dels 200.000 euros que l’Ajuntament s’ha compromès novament a destinar per al projecte dels pressupostos participatius. Els resultats de la votació es donaran a conèixer el dia 11 de novembre i s’incorporaran al pressupost de 2020, exercici durant el qual s’hauran d’executar.