Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fixa els serveis mínims per la situació de vaga de demà

Alguns serveis obriran amb un mínim de personal i altres romandran tancats durant tota la jornada


L’Ajuntament fixa els serveis mínims per la situació de vaga de demà

L ’Ajuntament ha fixat els serveis mínims amb què comptarà l’administració local i les dependències municipals, donada la situació de vaga convocada per la Intersindical-CSC, per demà 18 d’octubre. 

 
En aquest sentit, hi haurà serveis mínims a la Policia Local, brigada d’obres i manteniment, i als serveis d’atenció directa a la ciutadania, com Serveis Socials i l'Espai Maria Mercè Marçal en qualitat d’atenció a les víctimes de la violència de gènere.  
Les oficines d’atenció ciutadana, tant de la plaça de la Vila com de Torre Julià, comptaran també amb serveis mínims. També hi haurà registre general d’entrades en aquestes dependències.
Finalment, les escoles estan informant les famílies sobre si secunden o no la vaga de demà, en funció de cada centre o decisió unipersonal del professorat.
 
Actes suspesos
La projecció prevista per demà, “La bicicleta verda”  al centre cívic Torre Julià, queda suspesa i s’ajorna fins al proper divendres 25 d’octubre.
Demà també se suspèn “L’Hora del conte” prevista a la Biblioteca Municipal per demà a la tarda. 
 
Transport públic
El transport públic també comptarà amb serveis mínims, malgrat serà objecte d’importants afectacions. Podeu consultar els serveis de Rodalies, Regionals, FGC i TMB en aquest enllaç.