Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incidències al municipi pel temporal de pluja

El tram de FGC entre Sant Quirze i Sabadell roman tancat per la cessió d'un mur que ha inundat la via


Incidències al municipi pel temporal de pluja

El temporal de pluja, que ha afectat Sant Quirze del Vallès sobretot aquesta passada nit, ha provocat una sèrie d’incidències al municipi. La Policia Municipal va tancar diferents accessos com al gual del riu Sec situat entre els carrers Oreneta i Mallorca, al parc de la Betzuca per les pistes d’skate i al gual del torrent de la Grípia del camí de Can Ponsic. Els agents també van senyalitzar l’aixecament de dues tapes del clavegueram i van poder col·locar al seu lloc tres més.

Pel que fa a altres incidències, es van produir múltiples salts d’alarma a diverses llars del municipi i es van detectar goteres a l’Escola Lola Anglada amb possible afectació a material informàtic. Una de les grans afectacions d’aquest temporal és la que afecta a la línia de FGC, al tram entre Sant Quirze i Sabadell, a causa de la cessió d’un mur de tancament que ha provocat que entrés aigua tot afectant el sistema de bombes i el sistema elèctric. Ferrocarrils ha sol·licitat amb caràcter d’urgència una reserva d’estacionament a la zona d’aparcament de l’Alcampo per tal d’habilitar un servei de llançadores alternatiu. De moment, hi ha servei d’autobús entre l’estació de Sant Quirze i Sabadell-Gràcia. Es preveu que el servei es normalitzi cap a les 16 hores.
L’Ajuntament de Sant Quirze treballa coordinadament perquè el municipi torni a la normalitat després d’aquest temporal de pluja, que es preveu que acabi cap als volts del migdia. En aquests moments, els accessos a les rieres encara romanen tancats i continua en alerta el PAM Inuncat.