Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escalfant motors per a la Castanyada 2019

Cultura, tradició i celebracions més disbauxades conformen la programació que comença el dia 28


Escalfant motors per a la Castanyada 2019

Sant Quirze del Vallès es prepara per viure la Castanyada ja des del dia 28 d’octubre. Els primers a celebrar-ho seran aquelles persones que s'acostin a les parades instal·lades a les rodalies del parc de les Morisques des d'aquell dia fins a l'1 de novembre.

El dia 29 d'octubre, la Junta del Casal ha organitzat una tarda amb castanyes, moniatos, panellets, moscatell... a més de música! Tot, per 10 euros. A partir de les 17.30 hores podreu gaudir d’aquesta proposta a la sala Muriel Casals. Abans però, cal inscriure’s a l’oficina de l’Associació, al mateix Casal, dimecres i divendres de 17 a 19 hores.
 

La Masia diabòlica
Aquesta és una de les opcions per al jovent que el proper dijous 31 d’octubre s’organitzarà al centre cívic Can Feliu. Es tracta d’activitats que fusionen la festa més clàssica i també la més dibauxada. Així doncs, el servei de Joventut Canya Jove organitza diverses propostes. D’una banda, un taller de panellets, de 16.30 a 18 hores. A continuació, la Mireia Basachs ensenyarà tècniques de maquillatge i caracterització per lluir ferides que semblin reals... maquilla’t per fer por!
Des de les 18 i fins les 20 hores el grup de Colibrís del servei d’atenció diürna muntarà una paradeta de castanyes.
El punt i final a la jornada el posarà el Túnel del terror, que aquest any es transporta a dins de la Masia Can Feliu.

Taller per aprendre a torrar castanyes
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament organitzen, com es tradició, un taller per aprendre a torrar castanyes i moniatos adreçat als nens i les nenes. Aquest taller és gratuït i tindrà lloc el divendres 1 de novembre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys, just davant de la porta d’entrada del Parc de les Morisques. Membres de l'entitat ensenyaran com torrar aquests productes de forma tradicional.