Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projeccions cinematogràfiques catalanes omplen l'escenari de La Patronal

La Mostra Internacional de Films de Dones, “Conegudes (també) a casa” repeteix edició al municipi


Projeccions cinematogràfiques catalanes omplen l'escenari de La Patronal

Sant Quirze va acollir ahir la Mostra Internacional de Films de Dones, amb el nom “Conegudes (també) a casa”. Aquest esdeveniment és un projecte que té com a objectiu impulsar la itinerància d’una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes.
Durant la jornada d’ahir es van projectar tres curtmetratges premiats a diversos festivals, entre ells el de Màlaga. Es tracta de “La inútil2, de la directora Belén Funes i protagonitzat per Nausicaa Bonin; “Suc de síndria”, dirigit per Irene Moray i protagonitzat per Elena Martín; i “Benidorm 2017”, de Clàudia Costafreda, protagonitzat per Yolanda Ramos.
A l’acte d’ahir hi va assistir la directora Lali Rubio, amb qui les persones assistents van poder conversar després de la projecció. També va fer acte de presència Diana Mizrahi, membre de l’entitat organitzadora Drac Màgic.
Desenvolupat de setembre a desembre de 2017, el projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació SGAE, i el suport en la difusió de l’Acadèmia de Cinema Català.