Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Concert de Patxi Leiva, Nit Jove o Bibliolab centren les propostes d'aquests dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana deixa enrera el mal temps i les suaus temperatures acompanyaran la programació cultural i d'oci per als propers dies. Cinema, actes solidaris o esports, són algunes de les iniciatives que trobareu.

Cinema Cultures
El centre cívic Torre Julià acull avui la projecció “La bicicleta verda”. Es tracta d’una pel·lícula que explica la vida de la Wadia, una noia de 10 anys d’Arabia Saudí i les dificultats que té pel fet de ser dona. L’activitat està organitzada per Acció Solidària del Vallès, Cooperación y Ayuda i les Fonts Solidària, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’activitat comença a les 19 hores, és gratuïta, i podeu comprar les entrades en aquest enllaç.


Nit Jove
El Canya Jove us proposa un joc de rol aquest vespre a partir de les 20 hores: “Retroverse”. Es tracta d’una dinàmica creada amb la col·laboració de l’artista santquirzenc Lluís Abadías inspirada en els jocs de rol clàssics com “Dungeons and dragons”. Trobareu tota la informació, en aquest enllaç.

BiblioLab: Esferificacions

Art i ciència treballen de la mà per portar-nos noves sensacions quan mengem a taula. Quin gust té el menjar de color blau? Aquesta sessió de Bibliolab que organitza l’Ajuntament a la Biblioteca permetrà als infants de 2on a 4art de primària a entendre els fonaments de la química i el disseny de noves experiències culinàries al segle XXI. Serà avui, a partir de les 18 hores. Més detalls, aquí.

 
Contes solidaris: El lleó i el ratolí
Demà a migdia arriba una nova sessió de contes solidaris a càrrec de la Dolors Agulló, de l’Associació Nuevos Pasos. L’activitat s’organitza a la Biblioteca a les 12 hores. Més informació, en aquest enllaç.

Formació en DEA
El proper dissabte 26 d'octubre, de 8:30 a 14:30 hores, a la Sala Salut Pastor de la Patronal (C/ Barcelona, 63) es durà a terme una formació de Suport Vital Bàsic i ús del DEA dirigit a les entitats de Sant Quirze del Vallès.

Consistirà en una part teòrica i una part pràctica on s’adquiriran coneixements bàsics sobre ressuscitació cardiopulmonar i utilització dels desfibril•ladors. Les persones que completin la formació obtindran un títol. La informació la impartirà Cardiac Future Idea S.L.

Concert: Patxi Leiva "Unplugged"
La Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita acull diumenge el concert de Patxi Leiva, “Unplugged”. Patxi Leiva és un artista autèntic, fet a si mateix, a foc lent, entre centenars de milers de quilòmetres, sense complexos pel que fa a estils, autodidacta. Habitant i ambaixador de la misteriosa Andorra. Té una gran actitud per compondre música, lletres amb missatge i el do especial de comunicar amb el públic. Hi ha qui diu que la seva música en directe és un analgèsic per a l'ànima.
El concert serà a les 20 hores i està organitzat pels Amics de la Música. Podeu adquirir les entrades anticipadament, aquí.

VII Torneig benèfic Volei Platja
Sant Quirze pels Infants organitza aquest cap de setmana el VII Torneig benèfic de voleibol platja a la Nova Icària. Trobareu tots els detalls, aquí.

Recordeu...
Avui, Despatx Obert

Una vegada al mes, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ofereix una jornada oberta a la ciutadania amb l’objectiu d’oferir un espai obert i proper on els veïns i les veïnes puguin exposar inquietuds i suggeriments sobre qualsevol tema que els preocupi del municipi. Els veïns i veïnes que vulgueu apropar-vos a l’Ajuntament, podreu fer-ho sense cita prèvia, de les 12 a les 14 hores i de les 17 a les 18 hores, o bé sol.licitant cita mitjançant aquest calendari que posem a la vostra disposició, aquí.

 

Trobareu les activitats, a l'agenda municipal.