Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prepareu les joguines de segona mà per al Mercat Solidari

Dilluns s'habilitaran diferents punts de recollida per aconseguir material per al dia 17, acte central de la programació del Mes de la Solidaritat


Prepareu les joguines de segona mà per al Mercat Solidari

El proper dilluns dia 4 comença el termini per recollir joguines de segona mà per al Mercat Solidari. Fins al 15 de novembre es recolliran en els següents punts: a les escoles Pilarín Bayés, Purificació Salas, El Turonet, Lola Anglada, Taula Rodona, Onze de Setembre; escola bressol municipal El Patufet, escola bressol El Picarol Blau; Llar d’Infants La Marieta; Biblioteca Municipal; Escola d’Adults l’Olivera; Espai Maria Mercè Marçal; poliesportiu municipal; Elm’s School; FIAC Sant Quirze; i Kids and Us.
Aquestes joguines es vendran el dia 17 de novembre al parc de les Morisques en el marc de les activitats programades aquest Mes de la Solidaritat. Recordem que aquest Mes basa la seva programació en els Drets Humans. Una iniciativa ja molt consolidada que organitza l’Ajuntament, la Mesa de Solidaritat, formada per l’Ateneu del Món, Acció Solidària del Vallès, Cooperación y Ayuda i Nuevos Pasos; i amb la col·laboració de la Plataforma Benvingudes Refugiades.
L’acte central omplirà el dia 17 el parc, amb activitats d’11 a 14 hores. Hi haurà propostes d’oci infantil, espectacles, i una actuació musical a càrrec dels “Blues Captain”. A la tarda, la sala Josep Brossa de La Patronal acollirà el Teatre “Quimera”, una actuació solidària que recollirà diners per a projectes de l’Ateneu del Món.
Altres propostes
El dia 15 de novembre es podrà veure a La Patronal “La piedra de la paciència”, emmarcada en el cicle de cinema “Cultures”.
L’acte que clourà la programació serà la lectura dels contes solidaris que durant els deu últims anys han participat en la iniciativa. Serà a la Biblioteca Municipal, a les 12 hores.