Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Propostes per al jovent al centre cívic Can Feliu i tallers de castanyes, algunes de les iniciatives d'aquests dies


El cap de setmana a SQV

Sant Quirze es tenyeix de terror i tradició aquest 31 d’octubre. El centre cívic Can Feliu pren el nom de “Masia diabòlica” per acollir diverses propostes per al jovent, organitzades pel servei de Joventut Canya Jove.  D’una banda, tindrà lloc un taller de panellets, de 16.30 a 18 hores. A continuació, la Mireia Basachs ensenyarà tècniques de maquillatge i caracterització per lluir ferides que semblin reals... maquilla’t per fer por!
Des de les 18 i fins les 20 hores el grup de Colibrís del servei d’atenció diürna muntarà una paradeta de castanyes.
El punt i final a la jornada el posarà el Túnel del terror, que aquest any es transporta a dins de la Masia Can Feliu.

Taller per aprendre a torrar castanyes
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament organitzen, com es tradició, un taller per aprendre a torrar castanyes i moniatos adreçat als nens i les nenes. Aquest taller és gratuït i tindrà lloc el divendres 1 de novembre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys, just davant de la porta d’entrada del Parc de les Morisques. Membres de l'entitat ensenyaran com torrar aquests productes de forma tradicional.

Durant tot el dia d’avui hi haurà parades de venda de castanyes instal·lades a les rodalies del parc de les Morisques. Es mantindran en aquest espai fins l’1 de novembre.

Presentació dels equips del Futbol Club Sant Quirze
Els equips masculí i femení de futbol presenten demà dia 1 de novembre els seus jugadors i jugadores de totes les categories, des dels mussolets fins als veterans. L’acte tindrà lloc durant tota la joranda, des de les 8 fins les 20 hores, al camp de futbol municipal.

Recordeu que podeu consultar totes les activitats a l'agenda municipal.