Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès participa activament en el Programa 30 Plus

La iniciativa fomenta la inserció laboral de les persones majors de 30 anys i bonifica les empreses que les contracten


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès participa activament en el Programa 30 Plus

El Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès participa activament en el programa 30 Plus, amb la col·laboració del Consell Comarcal. El servei funciona com a intermediari entre les empreses que els fan arribar ofertes de feina i les persones usuàries de la borsa de treball. De fet, aquestes persones ja van ser informades en el marc d’una sessió el passat dia 28, on es van detallar els avantatges d’accedir a una contractació que formi part d’aquest programa.
L’objectiu de 30 Plus és afavorir la contractació de les persones majors de 30 anys, de manera que tant usuàries com empreses es beneficiïn. Així, després de definir els perfils professionals, les funcions a desenvolupar i les competències del lloc de treball, es selecciona la persona més adient per a ocupar-lo. A continuació, es dissenya un pla formatiu a mida, acordat conjuntament amb l’empresa.
Les empreses que contractin persones participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de 9 mesos i proporcional a la jornada laboral amb un màxim de 9.450 euros.
D’altra banda, les persones usuàries aconseguiran feina i, per tant, la reinserció en el món laboral, millores de les competències transversals i una formació tècnico-professionalitzadora d’entre 60 i 150 hores.
Per participar-hi cal estar aturat, tenir més de 30 anys i estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandats d’ocupació no ocupats (DONO).