Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La importància de l’alimentació en les diferents etapes de la dona

Una nova xerrada de la nutricionista Anna Gispert aborda aquesta temàtica


La importància de l’alimentació en les diferents etapes de la dona

Una quarantena de persones van assistir ahir a la xerrada “Dona i Alimentació”, emmarcada en el Cicle d’Alimentació Saludable i celebrada a la Biblioteca Municipal. La nutricionista Anna Gispert va parlar sobre la importància d’adquirir bons hàbits des de la joventut, per tal d’assolir l’edat adulta amb la màxima qualitat de vida. Així doncs, va ser un repàs de com podem enfocar l’alimentació en casos que afecten especialment la dona, com l’anèmia, els ovaris poliquístics o durant la síndrome premenstrual.
Durant la sessió també es va parlar de com augmentar la fertilitat mitjançant un estil de vida saludable, sobre què cal tenir present durant l’embaràs, la lactància, etc així com adaptar el tipus d’entrenament i la pauta alimentària al cicle menstrual.
Finalment, també es van abordar les pautes per arribar a la menopausa disminuint les conseqüències negatives, i evitant condicions de salut relacionades amb l’estil de vida com pot ser l’osteoporosi, diabetis, sobrepès, obesitat, càncer, etc.