Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Diumenge se celebra el Dia de la Salut i la ciutadania té una cita amb les urnes


El cap de setmana a SQV

Sant Quirze inicia avui les activitats d’un cap de setmana intens. El Dia de la Salut i les Eleccions Generals són dues de les cites més rellevants dels propers dies. També, propostes culturals i d’oci per a tota la família.
 

Dia de la Salut
Diumenge tindrà lloc una iniciativa pionera al municipi: el Dia de la Salut. Es tracta de la primera edició d’una festa que té com a objectiu fomentar els hàbits de vida saludables. Per això, s’ha organitzat una programació molt variada que inclou des de xerrades i conferències sobre diversos àmbits relacionats amb la salut (alimentació, esport, patologies, etc) fins a activitats per als més petits o tota la família. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Despatx Jove

Aquest primer divendres de mes no festiu, tots i totes les joves de Sant Quirze del Vallès de 12 a 29 anys, tenen l’oportunitat de parlar de manera distesa amb el regidor de Joventut,  Pol Àlvarez,  i amb l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras.  En horari de 17:00h a 20.30h, poden apropar-se al servei de Joventut, Canya Jove, per parlar amb ells, per a fer-los arribar qualsevol qüestió, inquietud, suggeriment, aportació i/o demanda que tinguin individualment o com a col·lectiu.
Poden demanar cita trucant al 607545784, o bé enviant un correu electrònic a: canyajove@santquirzevalles.cat.

Hora del conte en anglès: Story Time
Els més petits tenen també avui una cita amb un conte en anglès. És el moment de l’”Story Time”, que imparteix la Companyia Patawa a les 18 hores a la Biblioteca. L’activitat és gratuïta. Més detalls, aquí.


Concert: Ster Wax & David Giorcelli "A les dones del Blues"
La magnifica i potent veu  "negra" d'Ster Wax omplirà l'espai de l'església de Sant Quirze i Santa Julita, amb l'extraordinari piano d'un dels més reconeguts músics d'Europa com és en David Giorcelli. Es tracta d’una activitat organitzada pels Amics de la Música. Podeu comprar les entrades, aquí.Trobareu la informació sobre els actes municipals a l'agenda del web.