Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els locals electorals de Sant Quirze han obert les seves portes puntualment a les 9 del matí

El total de 30 meses s'han constituït sense incidències


Els locals electorals de Sant Quirze han obert les seves portes puntualment a les 9 del matí

En el marc de les Eleccions Generals, tots els locals electorals de Sant Quirze del Vallès han obert les seves portes puntualment a les 9 del matí. El total de 30 meses s’han constituït sense incidències. Es troben distribuïdes en els següents locals: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, centre cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal Serra de Galliners, la Patronal i local social municipal del Poble Sec.

Un total de 14.946 persones de Sant Quirze i 218 des de l’estranger podran exercir el seu dret a vot.

En el decurs de la jornada, l’Ajuntament difondrà informació mitjançant la pàgina web municipal, www.santquirzevalles.cat, a Ràdio Sant Quirze, tant al 90.9 de l’FM com a www.radiosantquirze.cat, i també a les xarxes socials municipals. Concretament, a les 14 hores i a les 18 hores es donaran a conèixer les dades de participació i, a partir de les 20 hores, moment de finalització de les votacions, començarà l’escrutini que es podrà seguir en temps real a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini.

Tanmateix, durant tota la jornada electoral, l’Ajuntament compta amb un punt d’atenció presencial a la planta baixa de la plaça de la Vila. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia via telefònica, al 937216800.

Recordem que els comicis que se celebren avui permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa al Senat.