Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra amb èxit la primera edició del Dia de la Salut

Conferències, tallers i xerrades omplen el parc d'iniciatives per fomentar els hàbits saludables


Sant Quirze celebra amb èxit la primera edició del Dia de la Salut

El parc de les Morisques va acollir ahir la primera edició del Dia de la Salut, una proposta organitzada amb l’objectiu de fomentar els hàbits de vida saludables. Ajuntament, entitats i comerços van oferir activitats relacionades amb el foment de la salut durant tot el matí.
Així doncs, les carpes es van omplir de professionals de diversos àmbits que van impartir conferències com la prevenció de l’osteoporosi, l’excés de pes, l’estrès o l’ansietat. També es va abordar la problemàtica de la drogodependència entre el jovent, entre altres.
Una altra carpa destacada va ser la “Carpa roja”, que va tractar temes com el cicle menstrual, a càrrec de la psicològa Anna Salvia.
El CAP Sant Quirze va col·laborar ahir intensament, informant sobre la campanya de vacunació antigripal o facilitant informació sobre l’espai “La meva salut”.

Sorteig #SQVFemSalut a Instagram
En el marc de la primera edició del Dia de la Salut, l'Ajuntament va organitzar un sorteig a Instagram, amb el patrocini del comerç local. La guanyadora ha estat Marta Gómez Llombart, i malgrat no ser-hi el dia de la festa, properament passarà a recollir el seu premi: un lot de productes i serveis saludables valorat en 500 euros.
El sorteig ha comptat amb la participació de més de 90 fotografies de 41 comptes d’Instagram diferents.

Fira de comerços i entitats

Les accions formatives han estat també les protagonistes de la jornada. Comerços i entitats van oferir des de jocs relacionats amb els desfibril·ladors (DEA), fins a tallers, conferències i altres recomanacions.

Jornada de donació de sang

Durant tot el matí es es va poder donar sang a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits que va romandre ubicada a l’avinguda del Camí del Mas.

Les entitats i comerços participants han estat els següents: Aprenem Sant Quirze, Associació cultural grup de consum Galliners, Associació de voluntariat Protecció Civil Sant Quirze del Vallès, Club Ciclista de Sant Quirze del Vallès, Club d’Escacs Sant Quirze, Club Excursionista Sant Quirze, Dental Soto, Enjoy Nordic Walking, Farmàcia Cladellas, Farmàcia Oliveras, Farmàcia Sant Quirze, Fisiomed, Nordic Walks, Panakos, Republik Bikes, Sant Quirze Vallès Natura i Satya Centre de Ioga.

Trobareu les fotografies de la jornada en aquest enllaç.