Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Sant Quirze del Vallès se situa en un 65,13% a les 18 h

La xifra és més de quatre punts inferior a la que es va produir en els darrers comicis a les Corts Generals celebrats el passat 28 d’abril


La participació a Sant Quirze del Vallès se situa en un 65,13% a les 18 h

La participació a les Eleccions Generals  a Sant Quirze del Vallès s’ha situat a les 18 hores en un 65,13% , més de quatre punts per sota que la registrada en els darrers comicis al Congrés i al Senat celebrats el passat 28 d’abril, quan la participació en aquest punt del dia va ser del 69,38%. Tot i aquesta lleugera davallada, la xifra d’aquesta jornada electoral és un 17,85% superior a la participació registrada a les 18 hores en les eleccions generals de l’any 2016. De moment,  en la jornada d’avui ja han anat a votar un total de 9.735 persones. A partir de les 20 hores donarem a conèixer la participació definitiva en aquests comicis a Sant Quirze del Vallès. També a partir de les 20 hores, una vegada s’hagin fet publiques les dades de participació en aquesta jornada, podreu seguir l’escrutini en temps real a www.santquirzevalles.cat/escrutini.

El total d’electors censats és de 14.946, més 218 que poden votar des de l’estranger. Fins les 20 hores els locals electorals mantindran les portes obertes de manera ininterrompuda. Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, centre cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal Serra de Galliners, la Patronal, i el local social municipal de Poble Sec. En total, 30 meses que recolliran el vot per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa al Senat.
 
Podeu seguir la jornada a les xarxes socials municipals, al web de l’Ajuntament, i a Ràdio Sant Quirze, al 90.9 de l’FM o bé a www.radiosantquirze.cat.

Per a dubtes i consultes, podeu adreçar-vos a la planta baixa de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, o bé trucant al 937216800.