Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament es reafirma en la condemna de qualsevol actitud de discriminació racista, xenòfoba o masclista als espais d’oci del municipi

El consistori vol treballar amb la Generalitat perquè el tràmit de denúncia sigui el més ràpid i eficaç possible


L’Ajuntament es reafirma en la condemna de qualsevol actitud de discriminació racista, xenòfoba o masclista als espais d’oci del municipi

Aquesta setmana s’han donat a conèixer noves actituds discriminatòries als locals d’oci recreatiu de la Zona Hermètica, dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès. Davant els presumptes fets ocorreguts, el govern vol manifestar de nou que, tot i ser coneixedors que aquests actes són competència dels Mossos d’Esquadra, la gravetat i reiteració dels fets que es van coneixent, fa temps que han posat en alerta el consistori.

L’Ajuntament manté el seu posicionament de rebuig cap a qualsevol actitud racista, xenòfoba, masclista o autoritària, arran de les informacions aparegudes a través de mitjans de comunicació que posen de manifest la denúncia d’un jove que ha declarat haver patit una actitud discriminatòria pel seu color de pell, en un establiment de la Zona Hermètica, al nostre municipi.
 
Tanmateix, l'ens local manté les accions iniciades per fer front a aquesta situació indigna que es pateix a la localitat. Per aquest motiu, d’una banda, es vol treballar i avançar amb la Generalitat el tràmit de denúncia per delictes d’odi perquè es pugui administrar amb la màxima celeritat possible. I d’altra banda, se segueix treballant perquè el nou Pla Especial d’Usos Recreatius sigui una realitat, el qual ha de permetre la regulació de l’oci recreatiu nocturn al municipi.