Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores celebra el seu primer aniversari

Les sòcies fundadores parlen sobre els inicis, els objectius i els nous projectes


L’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores celebra el seu primer aniversari

El que va començar com una proposta informal durant un sopar el 8 de març de 2018, és ara mateix una associació empresarial que ha superat les 60 sòcies en menys d'un any.
Les sòcies fundadores Beatriz Sánchez, Sara Martín i Marosa García-Planas, ens expliquen el naixement de l’entitat. Segons Sánchez, “hi havia la sensació de... ens hem de trobar, hem de compartir tant allò bo que tenim com els dubtes, les pors, i ajudar-nos a créixer."

Fent la formació "Dóna un pas més", celebrada a finals de 2018 a Sant Quirze, la llavor va florir en l'actual ADEESQV. Una mostra de la nova filosofia que el món empresarial començar a abraçar. "En el món empresarial, tant siguis home, siguis dona, la pantalla no és l'empresari o empresària. És la marca, el branding" diu García. Però la imatge de marca deixa veure qui hi ha darrere. "Al final els valors que tu tens com a persona han d'estar alineats amb els valors que tu vols vendre i la teva empresa", explica García-Planas.

Després del primer any, totes les sòcies continuen amb ganes el projecte. Per aquest segon any, l'ADEESQV té preparades les primeres formacions, entrevistes i col·loquis amb dones emprenedores, i algun esdeveniment més recreatiu i de sororitat com el proper sopar de Nadal.

Més informació a: www.adeesantquirze.cat o al Servei d’Empresa de l’Ajuntament.
Podeu escoltar l’entrevista sencera a Ràdio Sant Quirze, en aquest enllaç.