Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze acollirà la primera edició del festival de música FemPop

La iniciativa vol lluitar contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical


Sant Quirze acollirà la primera edició del festival de música FemPop

El proper dissabte 23 de novembre Sant Quirze del Vallès serà seu del festival FemPop, esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer propostes musicals liderades únicament per dones. La iniciativa consistirà en tres concerts en tres espais sorprenents amb algunes de les promeses més excitants de l'escena independent internacional.

Cartell
Al FemPop Sant Quirze hi actuaran l’anglesa Amy May Ellis, la barcelonina Raquel Lúa i la danesa Talitha Ferri.  El públic es trobarà a les 17.30 hores a la plaça de la Vila i se l'acompanyarà al lloc on es realitzarà el primer concert.. Cada concert tindrà una durada d’entre 30 i 40 minuts i es duran a terme en espais coberts del centre del poble. L’entrada als tres concerts és gratuïta però amb aforament limitat. Podeu reservar la vostra entrada aquí.

Desigualtats en la indústria musical
Segons un estudi que va publicar la plataforma Mujeres y Música (MYM), el 2018 als 20 festivals més grans d'Espanya, només el 15% dels artistes confirmats van ser dones o bandes que inclouen dones entre la seva formació principal. Però la desigualtat també es demostra a Spotify, on les dones només ocupen un 20% de les llistes més escoltades.